skip to Main Content

Consult & info

Alle informatie over het consult, de tarieven en verdere info kunt u vinden op deze pagina. Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met mij op!

Contact

Consult & info

Alle informatie over het consult, de tarieven en verdere info kunt u vinden op deze pagina. Heeft u vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met mij op!

Het homeopathische consult

Als klassiek homeopaat i.o. sta ik tot mijn afstuderen onder supervisie van Maarten Verzaal. Tot mijn afstuderen zal hij hoofdbehandelaar zijn en ontvang je de factuur via Homeopathie Leiden. Maarten is lid van de beroepsvereniging NVKH. Klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming. Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure die in samenwerking met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) tot stand is gekomen, maakt deel uit van het NVKH-kwaliteitsbeleid. In de AVG staan een aantal verplichte maatregelen genoemd waaraan ik, als therapeut, moet voldoen omdat ik uw gegevens vastleg in cliëntendossiers. Meer informatie over hoe ik omga met de AVG leest u HIER.

Eerste consulten vinden in principe plaats in Leiden. Vervolgconsulten kunnen plaatsvinden bij mij in de praktijk. Een bezoek aan huis  behoort binnen Nieuw Vennep ook tot de mogelijkheden. Eventueel kan een consult plaatsvinden via videobellen.

De kosten van een consult zijn 100,- euro. Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt u mogelijk een deel van de kosten verhalen op uw zorgverzekering. Informeer daarvoor bij uw verzekeraar. Of bekijk HIER het overzicht van 2024.

Het homeopathische consult

Als klassiek homeopaat i.o. sta ik tot mijn afstuderen onder supervisie van Maarten Verzaal. Tot mijn afstuderen zal hij hoofdbehandelaar zijn en ontvang je de factuur via Homeopathie Leiden. Maarten is lid van de beroepsvereniging NVKH. Klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming. Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure die in samenwerking met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) tot stand is gekomen, maakt deel uit van het NVKH-kwaliteitsbeleid. In de AVG staan een aantal verplichte maatregelen genoemd waaraan ik, als therapeut, moet voldoen omdat ik uw gegevens vastleg in cliëntendossiers. Meer informatie over hoe ik omga met de AVG leest u HIER.

Eerste consulten vinden in principe plaats in Leiden. Vervolgconsulten kunnen plaatsvinden bij mij in de praktijk. Een bezoek aan huis  behoort binnen Nieuw Vennep ook tot de mogelijkheden. Eventueel kan een consult plaatsvinden via videobellen.

De kosten van een consult zijn 100,- euro. Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt u mogelijk een deel van de kosten verhalen op uw zorgverzekering. Informeer daarvoor bij uw verzekeraar. Of bekijk HIER het overzicht van 2024.

Kom met mij in contact

Praktijk De Vlinderslag

Montreallaan 56A

2152 KH Nieuw-Vennep

Kom met mij in contact

Praktijk De Vlinderslag

Montreallaan 56A

2152 KH Nieuw-Vennep

“Er zijn mensen, met wie een gesprek van twee uur, aanvoelt als een vakantie van twee weken voor je ziel. Annemieke laat je inzien dat je gevoel altijd juist is en dat je daar hand in hand mee moet gaan. Zo’n ontzettend fijn mens”

Jolanda Droogh

“Tijd doorbrengen met Annemieke is een cadeautje. Ze luistert, vertelt, geeft raad en laat jezelf op een andere manier kijken naar bepaalde situaties. Heel fijn en de tijd vliegt”

Mandy Heuzen

“ik ken niemand die zo dicht bij zichzelf staat als Annemieke. Een heerlijke ochtendwandeling door het duin waarin we weer even “aarden”. Annemieke zet mijn brein altijd weer aan tot tot nieuwe gedachten, mogelijkheden en bovenal terug naar mijn eigen ik”

Ilona Brama-Heemskerk

“Behalve dat Annemieke een ontzettend goede verpleegkundige is, beschikt ze over uitzonderlijk sensitieve eigenschappen. Ze is goed in mentale ondersteuning in spannende, emotionele en intense situaties. Na 13 jaar samenwerken op de IC ben ik ervan overtuigd dat Annemieke met al haar kwaliteiten de uitgelezen persoon is om samen het pad te bewandelen naar een natuurlijk evenwicht.”

Heidi Nusteleijn

“Er zijn mensen, met wie een gesprek van twee uur, aanvoelt als een vakantie van twee weken voor je ziel. Annemieke laat je inzien dat je gevoel altijd juist is en dat je daar hand in hand mee moet gaan. Zo’n ontzettend fijn mens”

Jolanda Droogh

“Tijd doorbrengen met Annemieke is een cadeautje. Ze luistert, vertelt, geeft raad en laat jezelf op een andere manier kijken naar bepaalde situaties. Heel fijn en de tijd vliegt”

Mandy Heuzen

“ik ken niemand die zo dicht bij zichzelf staat als Annemieke. Een heerlijke ochtendwandeling door het duin waarin we weer even “aarden”. Annemieke zet mijn brein altijd weer aan tot tot nieuwe gedachten, mogelijkheden en bovenal terug naar mijn eigen ik”

Ilona Brama-Heemskerk

“Behalve dat Annemieke een ontzettend goede verpleegkundige is, beschikt ze over uitzonderlijk sensitieve eigenschappen. Ze is goed in mentale ondersteuning in spannende, emotionele en intense situaties. Na 13 jaar samenwerken op de IC ben ik ervan overtuigd dat Annemieke met al haar kwaliteiten de uitgelezen persoon is om samen het pad te bewandelen naar een natuurlijk evenwicht.”

Heidi Nusteleijn
Back To Top