skip to Main Content

Mensen met wie ik werk herkennen zich vaak in onderstaande vragen:

Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd?
Hoe kan ik anders omgaan met spanning en druk?
Hoe weet ik dat ik op de juiste weg zit? Klopt het nog wat ik nu doe? Maak ik de juiste keuzes?
Hoe komt het dat ik steeds tegen dezelfde problemen/emoties aanloop?
Wat houdt mij tegen mijn eigen leven vorm te geven?
Waarom ben ik altijd moe?
Ik wil graag meer vanuit mijn hart leven. Hoe verbind ik hoofd, hart en buik?
Hoe kan ik beter zorgen voor mezelf en de mensen van wie ik hou?
Hoe kan ik meer genieten van de dingen die ik doe?

Mensen met wie ik werk 

herkennen zich vaak in onderstaande vragen:

Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd?
Hoe kan ik anders omgaan met spanning en druk?
Hoe weet ik dat ik op de juiste weg zit? Klopt het nog wat ik nu doe? Maak ik de juiste keuzes?
Hoe komt het dat ik steeds tegen dezelfde problemen/emoties aanloop?
Wat houdt mij tegen mijn eigen leven vorm te geven?
Waarom ben ik altijd moe?
Ik wil graag meer vanuit mijn hart leven. Hoe verbind ik hoofd, hart en buik?
Hoe kan ik beter zorgen voor mezelf en de mensen van wie ik hou?
Hoe kan ik meer genieten van de dingen die ik doe?

Mensen met wie ik werk herkennen zich soms ook in één of meerdere van onderstaande eigenschappen:

Je weet van aanpakken en je leidt een drukbezet leven met werk, huishouden, gezin, sporten, vrienden, familie en hobby’s. In dit geheel ben je behoorlijk veeleisend naar jezelf (soms misschien wel iets meer dan goed voor je is).

Je weet gewoon niet beter. En daarmee vergeet je eigenlijk hoe fijn en inspirerend het kan zijn om af en toe eens te sparren met iemand anders of gewoon om hulp te vragen.

Je zet graag je talenten in om bij te dragen aan iets wat ertoe doet. Een ander zou dit misschien idealistisch noemen, maar voor jou is het vanzelfsprekend dat je je steentje bijdraagt aan een mooiere wereld.

Voor jezelf, de mensen om je heen en voor de aarde. Je houdt van gezellig samenzijn met dierbaren, gewoon thuis of buiten de deur.

…waaraan veelal hoge eisen worden gesteld.

Maar soms vraag je je af wat dat “alles” precies is. Wanneer is “goed”, goed genoeg? Je wilt gelukkig zijn en bent klaar met zoeken, twijfel, meer en beter. Je wilt dat waar je NU bent in je leven past bij wie je bent.

Je hebt een groot gevoel van verantwoordelijkheid voor je eigen groei en voor de groei van de mensen aan wie je leidinggeeft of anderszins begeleidt. Je bent bereidt daarin te investeren door naar jezelf te kijken, maar je bent wars van diep graven in het verleden. Je bent serieus maar ook weer niet al te ernstig. Je kan ook hartelijk om jezelf lachen.

Je weet wel dat moeiteloosheid ervaren het makkelijkste gaat als je niet tegen de stroom in zwemt, maar je twijfelt of je de stroom kunt omdraaien. Je wilt alle gevolgen overzien, maar merkt dat er aan je brein beperkingen zitten. Je wilt je hart volgen, maar durft dit eigenlijk pas na goedkeuring van je brein.

Je begrijpt hoe dingen werken. Je bent nieuwsgierig en je hebt een brede interesse in de wereld om je heen. Je volgt het (wereld)nieuws en je leest veelal boeken waar je iets van kan leren. Ontwikkeling zit in je genen.

Mensen met wie ik werk herkennen zich soms ook in één of meerdere van onderstaande eigenschappen:

Je weet van aanpakken en je leidt een drukbezet leven met werk, huishouden, gezin, sporten, vrienden, familie en hobby’s. In dit geheel ben je behoorlijk veeleisend naar jezelf (soms misschien wel iets meer dan goed voor je is).

Je weet gewoon niet beter. En daarmee vergeet je eigenlijk hoe fijn en inspirerend het kan zijn om af en toe eens te sparren met iemand anders of gewoon om hulp te vragen.

Je zet graag je talenten in om bij te dragen aan iets wat ertoe doet. Een ander zou dit misschien idealistisch noemen, maar voor jou is het vanzelfsprekend dat je je steentje bijdraagt aan een mooiere wereld.

Voor jezelf, de mensen om je heen en voor de aarde. Je houdt van gezellig samenzijn met dierbaren, gewoon thuis of buiten de deur.

…waaraan veelal hoge eisen worden gesteld.

Maar soms vraag je je af wat dat “alles” precies is. Wanneer is “goed”, goed genoeg? Je wilt gelukkig zijn en bent klaar met zoeken, twijfel, meer en beter. Je wilt dat waar je NU bent in je leven past bij wie je bent.

Je hebt een groot gevoel van verantwoordelijkheid voor je eigen groei en voor de groei van de mensen aan wie je leidinggeeft of anderszins begeleidt. Je bent bereidt daarin te investeren door naar jezelf te kijken, maar je bent wars van diep graven in het verleden. Je bent serieus maar ook weer niet al te ernstig. Je kan ook hartelijk om jezelf lachen.

Je weet wel dat moeiteloosheid ervaren het makkelijkste gaat als je niet tegen de stroom in zwemt, maar je twijfelt of je de stroom kunt omdraaien. Je wilt alle gevolgen overzien, maar merkt dat er aan je brein beperkingen zitten. Je wilt je hart volgen, maar durft dit eigenlijk pas na goedkeuring van je brein.

Je begrijpt hoe dingen werken. Je bent nieuwsgierig en je hebt een brede interesse in de wereld om je heen. Je volgt het (wereld)nieuws en je leest veelal boeken waar je iets van kan leren. Ontwikkeling zit in je genen.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op!

Lichamelijke en geestelijke klachten die je zou kunnen ervaren bij stress en rouw:

Moeheid, weinig energie.
Gespannen zijn.
Sneller emotioneel zijn (geïrriteerd, boos, huilen)
Somberheid.
Vergeetachtigheid.
Verminderde eetlust. Afvallen.
Slaapproblemen.
Hoofdpijn.
Maagklachten.
Hoge bloeddruk.
Verminderde weerstand.
Depressieve gevoelens.
Hartproblemen.
JA, ik maak graag een afspraak

Lichamelijke en geestelijke klachten die je zou kunnen ervaren bij stress en rouw:

Moeheid, weinig energie.
Gespannen zijn.
Sneller emotioneel zijn (geïrriteerd, boos, huilen)
Somberheid.
Vergeetachtigheid.
Verminderde eetlust. Afvallen.
Slaapproblemen.
Hoofdpijn.
Maagklachten.
Hoge bloeddruk.
Verminderde weerstand.
Depressieve gevoelens.
Hartproblemen.
JA, ik maak graag een afspraak

“Er zijn mensen, met wie een gesprek van twee uur, aanvoelt als een vakantie van twee weken voor je ziel. Annemieke laat je inzien dat je gevoel altijd juist is en dat je daar hand in hand mee moet gaan. Zo’n ontzettend fijn mens”

Jolanda Droogh

“Tijd doorbrengen met Annemieke is een cadeautje. Ze luistert, vertelt, geeft raad en laat jezelf op een andere manier kijken naar bepaalde situaties. Heel fijn en de tijd vliegt”

Mandy Heuzen

“ik ken niemand die zo dicht bij zichzelf staat als Annemieke. Een heerlijke ochtendwandeling door het duin waarin we weer even “aarden”. Annemieke zet mijn brein altijd weer aan tot tot nieuwe gedachten, mogelijkheden en bovenal terug naar mijn eigen ik”

Ilona Brama-Heemskerk

“Er zijn mensen, met wie een gesprek van twee uur, aanvoelt als een vakantie van twee weken voor je ziel. Annemieke laat je inzien dat je gevoel altijd juist is en dat je daar hand in hand mee moet gaan. Zo’n ontzettend fijn mens”

Jolanda Droogh

“Tijd doorbrengen met Annemieke is een cadeautje. Ze luistert, vertelt, geeft raad en laat jezelf op een andere manier kijken naar bepaalde situaties. Heel fijn en de tijd vliegt”

Mandy Heuzen

“ik ken niemand die zo dicht bij zichzelf staat als Annemieke. Een heerlijke ochtendwandeling door het duin waarin we weer even “aarden”. Annemieke zet mijn brein altijd weer aan tot tot nieuwe gedachten, mogelijkheden en bovenal terug naar mijn eigen ik”

Ilona Brama-Heemskerk
Back To Top